עוגת אספרסו פקאן ושוקולד
. אם יש לכם סירופ תירס, ביצים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת שוקולד אספרסו פקאן, ו עוגת שוקולד אספרסו פקאן.
הוראות
כדי להפוך את הקרום: בקערה בינונית, לשלב קמח ומלח ומערבבים היטב. עם שני סכינים או בלנדר מאפה, לחתוך חמאה עד התערובת היא פירורים עדינים. בהדרגה להוסיף רק מספיק מי קרח כך המאפה מחזיק יחד. טופס לתוך כדור, ואז להשתטח לתוך דיסק. לטפל מעט ככל האפשר. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולצנן לפחות 1 עד 2 שעות.
מרדדים את הקרום על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות. הפוך את הקרום מעל לעתים קרובות וקל מחדש קמח משטח העבודה ואת הפינים מתגלגל לפי הצורך. הקרום צריך להיות מגולגל לתוך מעגל על 13 אינץ ' בקוטר. להתאים את הקרום לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' ungreased של זכוכית חסינת חום; טופס שפה גבוהה, זמירה עודף מן הקצוות צובט או fluting שפה דקורטיבי לפי הצורך.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 C). ביסודיות זין קרום בכל רחבי עם מזלג. צ ' יל לפחות 10 דקות בעוד תנור מתחמם.
אופים בתנור שחומם מראש 5 דקות (קרום לא חום).
הסר למדף להתקרר לחלוטין לפני המילוי.
השאר תנור ב 400 מעלות F (205 C). לשבור את חתיכות פקאן ומפזרים אותם באופן שווה על החלק התחתון של קליפת העוגה מקורר.
כדי לעשות מילוי: בקערה קטנה להכות ביצים לשלב.
הוסף אבקת אספרסו והכה לערבב.
בואו לעמוד לפחות 10 דקות, מכות מדי פעם להמיס אספרסו.
בקערה בינונית קרם ריכך חמאה, סוכר, וניל עד אור ורך. מוכה בקקאו ומלח.
הוסף תערובת ביצה / אספרסו 1/3 בכל פעם, פועם לאחר כל תוספת, עד חלקה. מערבבים בסירופ תירס. תערובת זו תהיה כמו פודינג וזה יהיה עבה.
יוצקים תערובת לאט על אגוזי פקאן במעטפת עוגה. אם כל פקאן לא מקבל מכוסה לחלוטין על ידי המילוי, להטביע אותם עד שהם עושים.
בואו לעמוד 2 עד 3 דקות; עם קיסם או קצה של סכין חדה, פירס כל בועות אוויר שנותרו (במהלך תקופה זו עומד, פקאנים עשויים לעלות לראש העוגה).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. להפחית את החום מ 400 מעלות F (205 C) ל 350 מעלות F (175 C) ואופים 33 עד 37 דקות יותר (או עד הקצוות סדוקים ועולים אבל מרכז העוגה עדיין רועד מעט כאשר העוגה מזועזעת בעדינות). אל תאפה יותר מדי! אם העוגה מתחילה להשחים יתר על המידה, מכסים את הדף בקלילות עם נייר כסף.
הסר מהתנור; מגניב על מתלה לפני ההגשה.