עוגת אספרסו קרם עם צ'ילה-רוטב שוקולד
עוגת אספרסו קרם עם צ'ילה-רוטב שוקולד דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך אספרסו, טופו משי, אספרסו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו וופלים עם שוקולד מריר ורוטב שוקולד לבן וקצפת אספרסו שוקולד, אספרסו שוקולד ועוגת שמנת פופס, ו אספרסו קרפים עם גלידה ורוטב שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. לנפות יחד קמח 3 כפות סוכר; להפריש.
שלב 1 כוס סוכר וחלמון ביצה בקערה גדולה; הכה עם מערבל במהירות גבוהה 5 דקות או עד עבה וחיוור.
מערבבים 3 כפות של אספרסו מבושל, אספרסו טחון, וניל ומלח בקערה קטנה; מוסיפים לתערובת סוכר, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב. לנפות תערובת קמח באופן שווה על החלק העליון של תערובת חלמון ביצה; מערבבים רק עד לח.
לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף באמצעות מקצף נקי, יבש.
הוסף קרם של טרטר; לנצח עד פסגות רכות טופס. לאט להוסיף הנותרים 1 כף סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך הבלילה; מקפלים בעדינות את תערובת הביצה לבן לתוך הבלילה.
יוצקים הבלילה למחבת springform 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב במחבת 1 שעה; להפעיל סכין סביב קצה חיצוני; להסיר צדדים של מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין אספרסו קרם, לשלב טופו, חלב מרוכז, ו 1/4 כוס אספרסו מבושל בבלנדר; תהליך עד חלקה. לְצַנֵן.
כדי להכין רוטב שוקולד, לשלב שוקולד חלב ללא שומן למדוד זכוכית 1 כוס; מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד שוקולד הוא כמעט נמס.
להוסיף אבקת צ ' ילה, ערבוב עד חלקה. כפית קרם אספרסו על צלחות קינוח, מתפשט באופן שווה.
רסס רוטב שוקולד במרכז קרם אספרסו; למעלה עם פרוסת עוגה.