עוגת אפרסקים וקפה שמנת
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת אפרסקים וקפה שמנת, עוגת אפרסקים וקפה שמנת, ו אפרסקים ועוגת קפה אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט וחמאה (יהיה מתפורר). קח את כוס אחת של זה ולשמור לציפוי.
מערבבים חלמונים עם שמנת ומוסיפים לשאר תערובת הקמח.
מוסיפים מלח ואבקת אפייה ומערבבים עד חלקה מאוד.מקפלים בעדינות בחלבון ביצה.
יוצקים למחבת springform משומנת.שים מילוי עוגה באופן שווה מעל הבלילה.
אופים במשך 55-65 דקות. עד חום קל על גבי.אפשר להתקרר במשך חמש דקות ולאחר מכן להסיר מחבת.
טפטוף עם ציפוי וניל.ממיסים חמאה במיקרוגל, ואז מוסיפים וניל.מערבבים לאט באבקת סוכר. (יהיה גושי)
מוסיפים 3 כפות של שמנת (או חלב) מערבבים עד שמנת וחלק.
הוסף עוד קרם 1 כף בכל פעם עד עקביות נכונה (נוזל מספיק כדי לטפטף על העוגה).