עוגת ארוחת בוקר בייקון
עוגת ארוחת בוקר בייקון יכולה להיות בדיוק המתכון ללא חלב שחיפשתם. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 310 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לך בייקון, סוכר חום, תמצית מייפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. המתכון הזה אהוב על 430 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 28% . הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו פורל ארוחת בוקר עם בייקון , עוגיות ארוחת בוקר בייקון ותבשיל ארוחת בוקר בייקון עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ'.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה; מבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה קלה אך עדיין רכה, כ-7 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר סופג.
מניחים את הבייקון בתחתית תבנית העוגה המשומנת, חופפים פרוסות לפי הצורך כדי להתאים.
מפזרים את רצועות הבייקון עם הסוכר החום.
מערבבים היטב את בלילת העוגה המוכנה, תמצית מייפל וסירופ מייפל בקערה גדולה.
יוצקים את הבלילה על הסוכר החום והבייקון בתבנית העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכזו יוצא נקי, 15-20 דקות. מצננים מעט את העוגה ומוציאים מהתבנית על ידי הפיכה על צלחת הגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "