מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. לכי לחנות וקחי חמוציות, ביצים, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-69 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. נסו עוגת ארוחת הבוקר באונטי של החורף, עוגת אוכמניות שפע, ו וופלים זנגביל לארוחת בוקר חורפית חמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר מתלה תנור לאמצע התנור וחימום מראש עד 177°. בנדיבות משמנים שני מחבתות כיכר 5 על 9 אינץ ' ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת קטנה, לחמם אגוזי מלך על אש בינונית לטוסט, להסעיר כל כמה שניות. לאחר אגוזי מלך להפוך ריחני ולשנות לגוון עמוק יותר של חום, להסיר אותם מהחום. אפשר להתקרר לחלוטין.
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להקציף עד מעורב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמנת חמוצה לטאטא עד עקביות אחידה. מקציפים סודה לשתיה, מלח ורוזמרין, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
צווארי עוף
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
באמצעות כפית גדולה, מערבבים בקמח עוגה עד לא חתיכות אבקה לבנות גלויים. בצע עם קמח כל המטרה, ערבוב רק עד שאין קמח גלוי יותר. השתמש מרית גומי לקפל סלק מגורר, גזר, גזר גזר גזר לבן, ואחריו חמוציות מיובשות, ואחריו אגוזי מלך. מערבבים רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
חמוציות מיובשות
גזר לבן
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
מחלקים את הבלילה שווה בין שתי מחבתות ואופים עד החלק העליון מתפצל מעט וקיסם מוכנס באמצע יוצא נקי, 35 עד 40 דקות, מחבתות מסתובבות חצי דרך באמצעות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להפוך על מתלה קירור ולתת לשבת עד מקורר לחלוטין.