קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת בונדט חג

עוגת בונדט חג
ניתן להכין את המתכון לעוגת חג בונדט תוך שעה ו-15 דקות בערך . מתכון זה מכיל 16 מנות עם 276 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, ביצים, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 10% , שניתן לשפר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת בונדט רום רום חגיגי ,עוגת בית אגרה (עוגת שכבות או עוגת בונדט - אתה בוחר) ועוגת בית אגרה (עוגת שכבות או עוגת בונדט - אתה בוחר) .

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קונדיטורים, אפרסקים טריים, פטל שחור ונענע, לא חובהסוכר קונדיטורים, אפרסקים טריים, פטל שחור ונענע, לא חובה
1/4 כוס בתוספת 1-1/2 כפיות חלב מלא1/4 כוס בתוספת 1-1/2 כפיות חלב מלא
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים את החלב, מיץ הלימון, הווניל, קליפת הלימון והתמצית.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
דבש הדריםדבש הדרים
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
4
מערבבים את הקמח, המלח והסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם תערובת החלב, תוך הקפדה טובה לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
יוצקים לתוך 10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים ב-350 מעלות למשך 15 דקות. להפחית את החום ל-325 מעלות; אופים 45 דקות יותר או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מצננים 10 דקות לפני שהופכים על רשת לצינון מלא. מפדרים בסוכר קונדיטורים ומקשטים בפירות ונענע אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים

מרכיבים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, יין פורט, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ויין פורט הם הבחירות המובילות שלי לעוגת בונדט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "