קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בוץ מיסיסיפי

עוגת בוץ מיסיסיפי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת בוץ מיסיסיפי. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 636 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא ליקר בטעם קפה, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת בוץ מיסיסיפי, עוגת בוץ מיסיסיפי, ו עוגת בוץ מיסיסיפי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 375 מעלות F. דופק את הקרקרים פקאן במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
פקאניםפקאנים
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנורתנור
2
מוסיפים את החמאה המומסת ואת התהליך עד לחלח. שמור 2 כפות של תערובת פירורי שוקולד לציפוי, ולאחר מכן לחץ על השאר לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
3
אופים עד סט, על 10 דקות; להעביר מתלה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים, לעשות את המילוי: להמיס את החמאה והשוקולד בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים בקמח ומלח עד חלקה. מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, ליקר קפה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
סירופ תירססירופ תירס
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
6
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
יוצקים את המילוי לתוך קרום מוכן ואופים עד להגדיר סדוק על גבי( כמו בראוני), כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
העברה למתלה ולתת מגניב מעט, על 2 שעות (העוגה עדיין צריך להיות חם מעט).
9
הפוך את הקצפת: הכה את השמנת הכבדה, סוכר ממתקים ווניל עם מיקסר עד פסגות רכות טופס. למעלה העוגה עם קצפת, אגוזי פקאן ותערובת פירורי שוקולד שמורות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קצפתקצפת
שמנת כבדהשמנת כבדה
שוקולדשוקולד
ונילוניל
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
10
רסס ברוטב שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
11
צילום קאט טויטש

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.