עוגת ביטניק
עוגת Beetnik דורשת על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . אם יש לך אננס, ביצים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת פודינג אננס עוגת לערבב עוגה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה, לערבב יחד את שמן צמחי וסוכר עד מעורבב היטב. מקציפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מערבבים את הסלק הגרוס ואננס עם מיץ.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון, allspice ומלח; מערבבים לתוך תערובת סלק עד רק משולב.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבת מוכן.
אופים במשך כ 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שמוחדר עץ למרכז יוצא נקי. כאשר קריר, כפור לפי הצורך, או לאכול רגיל.