עוגת בירה שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בירה שחורה עוגת Bundt. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם קמח, שוקולד מריר, בירה שחורה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בירה שחורה, שוקולד שורש בירה Bundt עוגה, ו בירה שחורה עוגת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה וקמח מחבת 12 כוס; להקיש את הקמח העודף.
מחממים 2 כוסות בירה שחורה, אבקת הקקאו, שוקולד וחמאה מקל 1 בסיר גדול על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את הסוכרים מגורענים וחומים ומקציפים עד מומסים.
שלב 2 כוסות קמח, סודה לשתיה, allspice ו 1 כפית מלח בקערה.
לטאטא את הביצים לתוך תערובת בירה שחורה, ואז לקפל בעדינות את החומרים היבשים (הבלילה תהיה מעט גבשושי).
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי, 55 דקות עד 1 שעה, סיבוב המחבת באמצע.
העברה למתלה. בעדינות לתקוע את העוגה בכל רחבי עם שיפוד ויוצקים 1/4 כוס בירה שחורה על העוגה; לתת מגניב במחבת במשך 20 דקות, ואז להפוך את העוגה על צלחת הגשה ולתת מגניב לחלוטין.
לטאטא את הבירה שורש 1/4 כוס הנותרים, קמצוץ של מלח, סוכר ווניל בקערה עד חלקה.