קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

עוגת בננה

עוגת בננה
עוגת קרם בננה יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה הוא לא כל כך בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגביר את הציון. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ www.seriouseats.com יש 2872 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב צמחוני וללא גלוטן דיאט. גשו לסופר וקנו כף וניל, חלב מלא, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת קרם וניל / שוקולד / קוקוס / פודינג בננה, עוגת בננה, ו עוגת בננה.

הוראות

1
לעצב ולרגיע את קרום העוגה. להרטיב את פני השטח של מגש גיליון עם הצדדים בשורה אותו עם ניילון לעטוף, עם ניילון נוסף לעטוף בהישג יד. בסיר גדול, לטאטא יחד את החלב, וניל (תרמיל וזרעים אם באמצעות שעועית וניל), וחצי הסוכר. תניח בצד. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, חלמונים, ומלח עד מואר. בקערה נפרדת, להקציף יחד הנותרים סוכר קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את הביצים, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להקציף במשך שתי דקות, עד תערובת ביצה הוא חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מניחים את תערובת החלב על חום בינוני ומביאים אותו רק לרתיחה. כבה את החום, ו ממוזג את תערובת הביצה עם תערובת חלב חם בארבע תוספות, לטאטא כל הזמן כמו שאתה מוסיף את הנוזל החם לתערובת הביצה. להחזיר את התערובת לסיר ולהקציף כל הזמן על חום בינוני-נמוך עד שהוא מתחיל להתעבות ולרטוט. ברגע שהוא מתחיל לגמגם, להקציף שתי דקות נוספות, ולאחר מכן לכבות את החום ולהמשיך לטאטא כמו שאתה מוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להקציף עד החמאה נמסה לחלוטין בשילוב, ואז לשפוך את הפודינג לתוך מגש הסדין מצופה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מורחים אותו באופן שווה כדי להתקרר, ולאחר מכן לכסות את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק. אפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים את התנור ל 425 ° F. קו קרום העוגה הצונן עם קלף או לסכל ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה למטרה זו).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים את העוגה במשך 15 דקות, מסתובב באמצע, ואז להסיר את המשקולות ואת רירית ואופים על המדף התחתון עד החלק התחתון של הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר מהתנור ולאפשר את הקליפה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
כאשר מוכן להרכיב, לטאטא את הפודינג עד שהוא הופך חלק וגמיש. מקפלים בקצפת הקרה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מורחים שליש מהפודינג על החלק התחתון של הקרום, ואז למעלה עם שכבת בננות, ואז חוזר, שומר בננות לקישוט (לא עושה את בננות השכבה העליונה, הם יהפכו חומים ומכוערים). למעלה עם קצפת נוספת ובננות, פרוס ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן