קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

עוגת בננה

עוגת בננה
עוגת קרם בננה יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. המתכון הזה הוא לא כל כך בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגביר את הציון. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ www.seriouseats.com יש 2872 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב צמחוני וללא גלוטן דיאט. גשו לסופר וקנו כף וניל, חלב מלא, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת קרם וניל / שוקולד / קוקוס / פודינג בננה, עוגת בננה, ו עוגת בננה.

הוראות

1
לעצב ולרגיע את קרום העוגה. להרטיב את פני השטח של מגש גיליון עם הצדדים בשורה אותו עם ניילון לעטוף, עם ניילון נוסף לעטוף בהישג יד. בסיר גדול, לטאטא יחד את החלב, וניל (תרמיל וזרעים אם באמצעות שעועית וניל), וחצי הסוכר. תניח בצד. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, חלמונים, ומלח עד מואר. בקערה נפרדת, להקציף יחד הנותרים סוכר קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את הביצים, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
להקציף במשך שתי דקות, עד תערובת ביצה הוא חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מניחים את תערובת החלב על חום בינוני ומביאים אותו רק לרתיחה. כבה את החום, ו ממוזג את תערובת הביצה עם תערובת חלב חם בארבע תוספות, לטאטא כל הזמן כמו שאתה מוסיף את הנוזל החם לתערובת הביצה. להחזיר את התערובת לסיר ולהקציף כל הזמן על חום בינוני-נמוך עד שהוא מתחיל להתעבות ולרטוט. ברגע שהוא מתחיל לגמגם, להקציף שתי דקות נוספות, ולאחר מכן לכבות את החום ולהמשיך לטאטא כמו שאתה מוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
להקציף עד החמאה נמסה לחלוטין בשילוב, ואז לשפוך את הפודינג לתוך מגש הסדין מצופה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
מורחים אותו באופן שווה כדי להתקרר, ולאחר מכן לכסות את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק. אפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ארבולפלפל ארבול
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים את התנור ל 425 ° F. קו קרום העוגה הצונן עם קלף או לסכל ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה למטרה זו).
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
אופים את העוגה במשך 15 דקות, מסתובב באמצע, ואז להסיר את המשקולות ואת רירית ואופים על המדף התחתון עד החלק התחתון של הקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
8
הסר מהתנור ולאפשר את הקליפה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
9
כאשר מוכן להרכיב, לטאטא את הפודינג עד שהוא הופך חלק וגמיש. מקפלים בקצפת הקרה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
10
מורחים שליש מהפודינג על החלק התחתון של הקרום, ואז למעלה עם שכבת בננות, ואז חוזר, שומר בננות לקישוט (לא עושה את בננות השכבה העליונה, הם יהפכו חומים ומכוערים). למעלה עם קצפת נוספת ובננות, פרוס ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן