עוגת בננה אננס
פאי בננה אננס יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות נסו בננה-אננס קרח, כרוב בננה אננס, ו עוגת בננה אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הקרום. לחץ בתחתית ומעלה בצד של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב; מגניב.
הוסף מספיק מים למיץ אננס שמור למדוד 2/3 כוס. בסיר קטן, תערובת מיץ חום לרתיחה. בקערה בינונית, מערבבים ג 'לטין ותערובת מיץ חם על 3 דקות עד שג' לטין מומס.
מוסיפים קוביות קרח; מערבבים כל הזמן על 3 דקות או עד ג ' לטין הוא מעובה.
עם מקציף חוט, מערבבים קצפת לתוך תערובת ג ' לטין; להכות עד חלקה. מקפלים באננס ובננה. מקררים כ -30 דקות או רק עד תילי תערובת כאשר ירד מכפית.
מורחים תערובת אננס בננה בקרום. מקררים כ 2 שעות או עד המשרד אבל לא יותר מ 8 שעות.
מקשטים עם עלי נענע. לאחסן במקרר.