עוגת בננה כפולה הפוכה
עוגת בננן כפולה הפוכה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 286 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, סודה לשתייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגה הפוכה עם דובדבן כפול, עוגת אגס כפולה הפוכה עם זיגוג עלה דפנה, ו עוגת בננה הפוכה.
הוראות
חמאה תבנית עוגה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
חותכים 2 כפות חמאה לגושים בגודל 1/4 אינץ ' ושחרר באופן שווה במחבת.
מפזרים באופן שווה עם סוכר חום.
פורסים בננות שלמות לרוחב בעובי של 1/2 אינץ'. מסדרים פרוסות בשכבה אחת במחבת.
מזלפים באופן שווה מיץ תפוזים.
בקערה קטנה מקציפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון ואגוז מוסקט.
בקערה גדולה, עם מערבל חשמלי במהירות בינונית-גבוהה, מקציפים את יתרת 1/4 כוס החמאה ואת הסוכר המגורר עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים ביצה עד לקבלת תערובת אחידה, ואז מחית בננה.
מוסיפים לסירוגין תערובת קמח וחלב חמאה, מקציפים במהירות נמוכה רק עד להטמעה מלאה. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס.
מורחים את הבלילה על בננות במחבת.
אופים בתנור 350 עד שקיסם המוחדר במרכז החלק העבה ביותר (לא נוגע בפירות בתחתית) יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. מגניב על מתלה על 15 דקות. העבירו סכין בין דפנות העוגה לתבנית. הפוך מגש מעל עוגה, מחזיק את שניהם יחד, להפוך שוב. בזהירות להרים את המחבת.