עוגת בננה עם בטנת שוקולד
עוגת בננה עם בטנת שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, פירורי קרקרים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת בננה עם בטנת שוקולד, מוס מנגו עם ציפוי עוגת שוקולד, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את פירורי קרקר גרהם עם חמאה וסוכר חום בקערה בינונית, ומערבבים היטב.
להעביר את התערובת לצלחת עוגה 10 אינץ', וללטף אותו באופן שווה לאורך הקרקעית והצדדים.
אופים את הקרום במשך 7 עד 9 דקות, או עד הקצוות להכהות מעט.
ממיסים את השוקולד עם קרם 2 כפות מעל מים רותחים בחלק העליון של מטאטא כפול או בקערה הוכחת חום להגדיר על גבי סיר.
לטאטא את השוקולד והקרם עד שהם יוצרים נוזל חלק. תוריד את המחבת מהחום, ותכניס את תערובת השוקולד לקרום קרקר גרהם.
תן לשוקולד להתקרר לפחות 15 דקות.
בינתיים, לעשות את המילוי.
מחממים את החלב בסיר תחתית כבד. כאשר החלב עומד לרתוח, תוריד את המחבת מהחום.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר, ביצים, וקמח. לאט מוסיפים את החלב החם לקערה, מקציפים כל הזמן. לאחר מכן להעביר את התערובת לסיר.
לטאטא כל הזמן, להביא את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני, ולהמשיך לטאטא בזמן שהוא רותח במשך 3 דקות. קח את המחבת את החום, ולהוסיף את 2 כפות ויסקי.
תן למילוי להתקרר במשך 20 דקות.
חותכים את הבננות, וזורקים אותם עם מיץ לימון.
הניחו את פרוסות הבננה על הקרום מצופה השוקולד.
יוצקים את המילוי מעל ומקררים את העוגה לפחות 2 שעות.
מקציפים כוס אחת קרם לפסגות נוקשות, מוסיפים 2 כפות ויסקי ומגישים עם עוגה.