קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בננה עם בטנת שוקולד

עוגת בננה עם בטנת שוקולד
עוגת בננה עם בטנת שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, פירורי קרקרים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת בננה עם בטנת שוקולד, מוס מנגו עם ציפוי עוגת שוקולד, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם עם חמאה וסוכר חום בקערה בינונית, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להעביר את התערובת לצלחת עוגה 10 אינץ', וללטף אותו באופן שווה לאורך הקרקעית והצדדים.
4
אופים את הקרום במשך 7 עד 9 דקות, או עד הקצוות להכהות מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תן לקרום להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
ממיסים את השוקולד עם קרם 2 כפות מעל מים רותחים בחלק העליון של מטאטא כפול או בקערה הוכחת חום להגדיר על גבי סיר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא את השוקולד והקרם עד שהם יוצרים נוזל חלק. תוריד את המחבת מהחום, ותכניס את תערובת השוקולד לקרום קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לכריכהלכריכה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
תן לשוקולד להתקרר לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
בינתיים, לעשות את המילוי.
10
מחממים את החלב בסיר תחתית כבד. כאשר החלב עומד לרתוח, תוריד את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר, ביצים, וקמח. לאט מוסיפים את החלב החם לקערה, מקציפים כל הזמן. לאחר מכן להעביר את התערובת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
לטאטא כל הזמן, להביא את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני, ולהמשיך לטאטא בזמן שהוא רותח במשך 3 דקות. קח את המחבת את החום, ולהוסיף את 2 כפות ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
תן למילוי להתקרר במשך 20 דקות.
14
חותכים את הבננות, וזורקים אותם עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
15
הניחו את פרוסות הבננה על הקרום מצופה השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
16
יוצקים את המילוי מעל ומקררים את העוגה לפחות 2 שעות.
17
מקציפים כוס אחת קרם לפסגות נוקשות, מוסיפים 2 כפות ויסקי ומגישים עם עוגה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל