עוגת בצל ועשבי תיבול
והוא יספק כ 18 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת ברי, שמן זית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עוגת עשב-ליק, טארט פטריות עם סלט עשבי תיבול, ו Chard שוויצרי ועשבי טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. גריז או לרסס גיליון עוגיות גדול. פרוס בצק ל 1 מלבן גדול על גיליון עוגיות; לחץ לתוך מלבן 13x9 אינץ', נוקבים לחיצה בחוזקה לאטום. מקפלים קצוות מעל 1/2 אינץ ' כדי ליצור קצוות על הקרום.
בינתיים, לחתוך שורש לסיים את הבצל, יצירת משטח שטוח.
מקום משטח שטוח על קרש חיתוך; בצל לחתוך במחצית אנכית, לקלף את השכבה החיצונית.
מניחים צד שטוח גדול למטה; לחתוך לפרוסות 1/8 אינץ'. במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום בינוני.
מוסיפים בצל ורוזמרין; לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם caramelized. מערבבים בסוכר חום.
מסדרים גבינה באופן שווה מעל קרום אפוי חלקית; למעלה עם בצל.
אופים 4 עד 6 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב.
חותכים 6 שורות על ידי 3 שורות.