צלייה: פירה בטטות
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך סוכר חום, תפוחי אדמה מתוקים, סוג של אש: ישיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צליה: תפוחי אדמה מתוקים קלויים גחלים עם חמאת קינמון מייפל, פירה בטטות, ו פירה בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפזרים גחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. לעטוף כל בטטה בנייר אלומיניום ולהגדיר גחלים. באמצעות מלקחיים, להזיז כל גחלים רופפות סביב או על גבי תפוחי אדמה. צולים תפוחי אדמה מתוקים עד שהם רכים לחלוטין וסכין קילוף יכול להיות מוכנס ללא התנגדות, 40-60 דקות, מפנה ארבע פעמים במהלך הבישול כדי להבטיח אפילו צלייה.
הסר תפוחי אדמה מגחלים ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, 10 עד 15 דקות.
לפתוח תפוחי אדמה ולפצל לשניים. באמצעות כפית, לגרוף את הבשר למחבת רוטב קטנה.
מערבבים בחמאה מותכת וסוכר חום.
הוסף חצי וחצי 1/4 כוס בכל פעם עד תפוחי אדמה הם עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל כדי לטעום ולהגיש.