עוגת בראנץ אגס
עוגת בראנץ אגס היא ללא גלוטן קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 134 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני מרגרינה, חלב, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בוקר יום ראשון: אגס אוכמניות פריך, קוקטייל בראנץ ' אגס היביסקוס {בגידה}, ו עוגת בראנץ ' לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204° שמן וקמח 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה.
חותכים חצאי אגס לפרוסות דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת ביסקוויק, סוכר, חלב ומרגרינה.
יוצקים למחבת. מסדרים פרוסות אגס דפוס מעגלי על הבלילה; מפזרים קינמון.
אופים כ 40 דקות או עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מעל כל מנה עם יוגורט.