קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

עוגת בראנץ ' פרי עם ציפוי של Streusel

עוגת בראנץ ' פרי עם ציפוי של Streusel
גשו לסופר וקנו קמח, שמן קנולה, בננות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגת בראנץ ' פרי עם ציפוי של Streusel, עוגת דלעת מצופה בדלעת תפוחים, ו עוגת חטיף שוקולד עם בננה מצופה בשוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 350°f. גריז התחתון הצדדים של 9 אינץ ' מחבת מרובע עם קיצור או ספריי בישול. בקערה גדולה, לערבב 2 כוסות דגנים ומיץ תפוזים; בואו לעמוד על 2 דקות או עד דגנים הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים שמן, ביצה ובננות לתוך תערובת דגנים. מערבבים במרכיבים עוגה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
3
מורחים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים 35 עד 40 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. בינתיים, במקום 1/2 כוס דגני resealable מזון אחסון שקית פלסטיק או בין יריעות של נייר שעווה; למחוץ בגסות עם מערוך. בקערה קטנה, מערבבים דגנים כתושים ונותר תוספות עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
כאשר העוגה נעשית, להגדיר שליטה בתנור כדי לצלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מפזרים ציפוי שווה על עוגה חמה. צלייה עם העליון על 5 סנטימטרים מחום במשך 1 עד 2 דקות או עד מבעבע (לצפות בזהירות כדי למנוע שריפה).