עוגת ברי טירמיסו
עוגת ברי טירמיסו עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. לך לחנות ותביא גבינת שמנת, מיץ לימון, שמן קנולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו טירמיסו ברי ויוגורט, קל לימון ברי טירמיסו, ו רזה ברי ריקוטה Tiramisu Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את פירות יער, סוכר ומיץ לימון. מכסים ומקררים במשך 1 שעה. לחץ בעדינות פירות יער; לנקז, הזמנת מיץ. הניחו פירות יער בצד.
בסיר גדול, לשלב עמילן תירס ומיץ שמור עד חלקה. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד מעובה. מגניב לגמרי.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה ומלח.
להקציף חלמונים ביצה, מים ושמן; להוסיף מרכיבים יבשים, להכות עד חלקה.
בקערה אחרת, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר שנותר, להכות על גבוה עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך הבלילה.
התפשט ל-9-in ungreased. מחבת springform.
אופים ב 325° במשך 30-38 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במשך 10 דקות; להסיר מחבת מגניב על מתלה חוט. בינתיים, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר ' ממתקים עד חלקה. מקפלים קצפת; להפריש.
חותכים עוגה אופקית לשלוש שכבות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; להפיץ עם שליש המילוי. למעלה עם שליש של פירות יער; טפטוף עם סירופ ברי 1/4 כוס. חזור על שכבות פעמיים, מטפטף עם סירופ הנותרים. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.