עוגת ג'וב
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר, חלב, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת פודינג אננס עוגת לערבב עוגה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מערבבים את הקמח, 2 כוסות סוכר, סודה לשתייה, 6 כפות של הקקאו, מלח, שמן צמחי, חומץ, 2 כפיות וניל, והמים יחד. מערבבים עד רק בשילוב.
יוצקים הבלילה לתוך על ungreased 13x9 אינץ תבנית אפייה.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות.
תן לעוגה להתקרר מאשר לקרח.
כדי להפוך את הדובדבן: היכו יחד את החמאה או מרגרינה, קיצור ירקות, 1 כוס סוכר, חלב, ו 1 כפית וניל. תמשיך להכות במשך 10 דקות.