קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת ג'וב

עוגת ג'וב
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר, חלב, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת פודינג אננס עוגת לערבב עוגה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את הקמח, 2 כוסות סוכר, סודה לשתייה, 6 כפות של הקקאו, מלח, שמן צמחי, חומץ, 2 כפיות וניל, והמים יחד. מערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
סודה לשתייהסודה לשתייה
ונילוניל
חומץחומץ
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
3
יוצקים הבלילה לתוך על ungreased 13x9 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
תן לעוגה להתקרר מאשר לקרח.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
6
כדי להפוך את הדובדבן: היכו יחד את החמאה או מרגרינה, קיצור ירקות, 1 כוס סוכר, חלב, ו 1 כפית וניל. תמשיך להכות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
חמאהחמאה
ונילוניל
ציפויציפוי
סוכרסוכר
חלבחלב
7
מורחים על עוגה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים