עוגת ג'ינג'ר אגוז דביקה
עוגת ג'ינג'ר אגוז דביק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 444 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, פקאן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אגס דביק & עוגת זנגביל, מייפל דביק, תפוח ועוגת זנגביל, ו דביק ג'ינג'ר לימון טפטוף עוגה.
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
חמאה 23 ס " מ עגול טבעת פח.
מערבבים את הקמח, סוכר muscovado וחמאה בקערה, ואז לשפשף עם האצבעות שלך עד מתפורר מעורבב לחלוטין. מערבבים את גרידת כתום מגורד וג ' ינג ' ר הקרקע.
לפזר חצי האגוזים וחצי ג ' ינג ' ר הגבעול הקצוץ לתחתית של בדיל הטבעת. לשבור את שאר האגוזים לחתיכות קטנות ומערבבים לתוך פירור לערבב עם שאר זנגביל גזע. למדוד 100 גרם / 4oz של פירור לערבב כפית אותו לתוך הפח על האגוזים. מערבבים את סודה לשתייה לתוך שאר תערובת פירור.
מערבבים את השמנת החמוצה והביצה יחד, ואז מערבבים אותה לתוך תערובת הפירורים הנותרת. התערובת תהיה רכה מאוד.
יוצקים את הבלילה על הפירורים (זה יבוא די גבוה בדיל).
אופים במשך 35-40 דקות או עד עלה ושיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן את העוגה לשבת במשך 10 דקות, ואז לקחת אותו מתוך הפח ולהשאיר להתקרר על מתלה חוט.
לקרר את העוגה לחלוטין, ואז לעטוף אותו בנייר כסף להקפיא עד 2 חודשים.
כאשר מוכן לשימוש, להפשיר במשך כ 2 שעות בטמפרטורת החדר.
מגישים בפרוסות דקות עם dollops של קרם Cointreau, מקטעים כתומים טפטוף של סירופ מן צנצנת של זנגביל גזע.