עוגת ג'ינג'ר ואגסים עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גלידת vanillan, חצאי אגסים בסירופ כבד, gingersnaps, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Blackberry & תות פריך עם Gingersnap להתפורר ליום האב, עוגת זנגביל קראמבל גלידת טארט עם רוטב אננס שמנמן, ו גלידת לימון ודבש עם עוגיית ג'ינג'רנאפ מתפוררת (מתכונים דומים).
הוראות
1
סדר מתלה בשליש העליון של התנור. מחממים תנור ל-375F, מחממים מעט תבנית אפייה בגודל 8 על 8 על 2 אינץ'. בקערה גדולה, לערבב בעדינות אגסים עם מיץ לימון, קינמון ו 1 כף. קמח עד אגסים מצופים היטב. סדר לקצץ בצד במחבת מוכן.
עוגיות Gingersnap עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ו פרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.