עוגת ג'ינג'ר ר רסק תפוחים עם זיגוג מייפל הוא טבעוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רסק תפוחים, סודה לשתייה, ג'ינג'ר גבישי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם זיגוג לבנדר הדר, עוגת תפוחים מייפל, ו דלעת ג'ינג'ר לחם W / מייפל זיגוג.
הוראות
1
מערבבים את החומרים היבשים יחד; ואז מוסיפים את רסק התפוחים, מיץ לימון ותמצית וניל. מערבבים עד בשילוב אבל לא מעל לערבב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2
יוצקים למחבת מוכנה ואופים במשך 45-60 דקות. בדוק על ידי החדרת קיסם למרכז; זה נעשה כאשר קיסם יוצא נקי לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מערבבים את סירופ מייפל, 1 כפית קורנפלור, וקמצוץ נדיב של אבקת ג ' ינג ' ר בסיר קטן ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להרתיח במשך 1 דקה.
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום ולאפשר להתקרר ולעבות. (אתה יכול לשים את המחבת בקערה של מים קרים כדי להאיץ את הקירור.) כאשר הזיגוג התעבה אבל הוא עדיין pourable, לטפטף אותו על העוגה.