קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה אוכמניות גאלט

עוגת גבינה אוכמניות גאלט
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קורנפלור, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גבינה אוכמניות גלידה: 10 צעדים פשוטים לשלמות סוכר & ללא גלוטן: חלק 3, עוגת גבינה אוכמניות, גאלט אוכמניות, ו גאלט אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבצק: דופק את הקמח, סוכר מגורען, חומץ ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חומץחומץ
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות של חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
לטאטא את הביצה עם 2 כפות מים; להוסיף את מעבד המזון ואת הדופק עד הבצק רק מתחיל להיווצר. הפוך על פיסת פלסטיק לעטוף; צורה לתוך דיסק, לעטוף בחוזקה במקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
4
ערפל תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' בין 2 גיליונות של נייר קלף משוריין.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
6
הסר את פיסת הקלף העליונה והפוך את הבצק על גבי תבנית האפייה המוכנה; הסר את פיסת הקלף האחרת. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
הפוך את המילוי: לזרוק את האוכמניות, 1/3 כוס סוכר מגורען, מיץ לימון, קורנפלור ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
אוכמניותאוכמניות
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
לטאטא את גבינת שמנת, חלמון ביצה, הנותרים 2 כפות סוכר מגורען מוסקט בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
גבינת שמנתגבינת שמנת
חלמון ביצהחלמון ביצה
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מורחים חצי מתערובת גבינת השמנת על הבצק, ומשאירים גבול 2 אינץ'. למעלה עם האוכמניות. מקפלים את קצה הבצק על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
אוכמניותאוכמניות
מורחיםמורחים
בצקבצק
10
לטפטף את תערובת גבינת שמנת הנותרים על פירות יער; לקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
פירות יערפירות יער
11
שים תבנית אפייה הפוכה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
12
מברישים את הקרום עם הביצה המוכה ומפזרים סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
קרוםקרום
ביצהביצה
13
שים את תבנית האפייה עם גאלט ישירות על תבנית האפייה החמה בתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
14
אופים עד הקרום הוא זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
בואו להתקרר מעט לפני חיתוך.
16
צילום: אנה ויליאמס