קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה אפרסק עם קרום Gingersnap

עוגת גבינה אפרסק עם קרום Gingersnap
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אפרסקים, שמנת, עוגיות gingersnap, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרם אפרסק עם קרום Gingersnap, עוגת אפרסק זנגביל עם קרום Gingersnap, ו עוגת דלעת עוגת גבינה עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. לטחון gingersnaps במעבד לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים חמאה ומתמזגים עד שתרטבו באופן שווה. לחץ פירורים על החלק התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform בקוטר 9 אינץ' עם 2 3/4 אינץ ' - צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
3
אופים קרום עד תחילת חום, על 8 דקות. מגניב על המדף. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מערבבים אפרסקים, 2 כפות סוכר, ומיץ לימון בסיר גדול כבד. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד סוכר מתמוסס ואפרסקים הם עסיסיים, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. לחשוף ולבשל עד אפרסקים רכים ומיצים להתעבות, על 5 דקות. קומפוט מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
CompoteCompote
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להוסיף 1 1/4 כוסות סוכר להכות עד חלקה. הכה בביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים שמנת חמוצה וניל. כפית חצי תערובת גבינה (כ 3 כוסות) לתוך הקרום. כף אפרסק compote על ידי כף חופנים, מרווחים זה מזה. למעלה עם תערובת גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
4
מניחים חתיכת נייר גדולה על מדף תנור.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים מחבת עם עוגת גבינה על נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים עד נפוח, להגדיר במרכז, ומתחיל חום, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מניחים עוגת גבינה חמה על המדף; מגניב 5 דקות. הפעל סכין חדה קטנה סביב צד מחבת כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים עוגת גבינה, חשופה, על מתלה במקרר וצינה לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי; לשמור מקורר.)
1
מערבבים שימורים ומיץ לימון בסיר קטן כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד זיגוג מגיע לרתוח. מסננים לתוך קערה קטנה. שחררו את הצדדים, הניחו עוגת גבינה על מגש.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
משמרמשמר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מורחים זיגוג על גבי עוגת גבינה כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצה. Chill cheesake until glaze sets, at least 30 minutes and up to 8 hours. מסדרים פרוסות אפרסק במרכז העוגה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים