, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אפרסקים, שמנת, עוגיות gingersnap, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרם אפרסק עם קרום Gingersnap, עוגת אפרסק זנגביל עם קרום Gingersnap, ו עוגת דלעת עוגת גבינה עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. לטחון gingersnaps במעבד לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnap
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים חמאה ומתמזגים עד שתרטבו באופן שווה. לחץ פירורים על החלק התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform בקוטר 9 אינץ' עם 2 3/4 אינץ ' - צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספת
3
אופים קרום עד תחילת חום, על 8 דקות. מגניב על המדף. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מערבבים אפרסקים, 2 כפות סוכר, ומיץ לימון בסיר גדול כבד. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד סוכר מתמוסס ואפרסקים הם עסיסיים, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. לחשוף ולבשל עד אפרסקים רכים ומיצים להתעבות, על 5 דקות. קומפוט מגניב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
Compote
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להוסיף 1 1/4 כוסות סוכר להכות עד חלקה. הכה בביצים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כך
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-o
3
מערבבים שמנת חמוצה וניל. כפית חצי תערובת גבינה (כ 3 כוסות) לתוך הקרום. כף אפרסק compote על ידי כף חופנים, מרווחים זה מזה. למעלה עם תערובת גבינה נותרת.
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
סוכריות פרוסות Necco
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
4
מניחים חתיכת נייר גדולה על מדף תנור.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים מחבת עם עוגת גבינה על נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים עד נפוח, להגדיר במרכז, ומתחיל חום, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מניחים עוגת גבינה חמה על המדף; מגניב 5 דקות. הפעל סכין חדה קטנה סביב צד מחבת כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים עוגת גבינה, חשופה, על מתלה במקרר וצינה לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי; לשמור מקורר.)
1
מערבבים שימורים ומיץ לימון בסיר קטן כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד זיגוג מגיע לרתוח. מסננים לתוך קערה קטנה. שחררו את הצדדים, הניחו עוגת גבינה על מגש.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
משמר
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מורחים זיגוג על גבי עוגת גבינה כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצה. Chill cheesake until glaze sets, at least 30 minutes and up to 8 hours. מסדרים פרוסות אפרסק במרכז העוגה ומגישים.