עוגת גבינה בטעם תות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לך פירורי קרקר גרהם, שבבי שוקולד למחצה, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוגת גבינה מרגריטה תות נושך, עוגת גבינה בטעם תות, ו ממולא עוגת גבינה תות (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה.
מקציפים יחד את גבינת שמנת, סוכר ממתקים, ותמצית וניל בקערה עד חלקה.
כפית את התערובת לתוך שקית צנרת מצויד קצה עגול גדול.
עם סכין חיתוך חדה, לחתוך צורה קונוס מתוך החלק העליון של כל תות כדי להשאיר חלול קטן.
צינור על 1 כף גבינת שמנת מילוי לתוך כל תות שדה, וודא כי המילוי עולה על גדותיו קצת מתוך החלק העליון של תות.
מניחים את פירורי קרקר גרהם לתוך קערה רדודה. לטבול את הצד הממולא של תות לתוך פירורי קרקר גרהם, ציפוי המילוי החשוף עם פירורים.
ממיסים את השוקולד ואת שמן קנולה במיקרוגל-זכוכית בטוחה או קערה קרמית במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב אחרי כל מרווח, עד חם וחלק, 1 עד 3 דקות (בהתאם למיקרוגל שלך).
טובלים את הקצוות הלא ממומשים של התותים לתוך השוקולד המומס ומניחים על תבנית האפייה מוכנה; מקררים עד הסט.