עוגת גבינה דבש הפוכה
והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 428 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, חמאה, סוכר חום זהוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הפוך עוגת גבינה מיני אוריאו, עוגת גבינה דבש מיני, ו עוגת גבינה מיני שקדים דבש עם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. חמאה שתים עשרה ramekins 3/4 כוס או כוסות פודינג.
מניחים 1 כוס סוכר, דבש וחמאה בסיר בינוני כבד. מערבבים על חום בינוני עד שחמאה נמסה ותערובת מעורבב. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
לטאטא עד תערובת כהה מעט ו מדחום ממתקים רושם 149°, על 5 דקות.
הסר מהחום; להוסיף 1/3 כוס מים (תערובת יהיה בועות במרץ); להקציף כדי להתמזג. מחלקים ציפוי בין ramekins (על 2 כפות על כל אחד). מחלקים ramekins בין 2 מחבתות קלייה וצינה בעת הכנת מילוי.
שימוש / כיבוי פניות, תערובת גבינת שמנת וסוכר חום במעבד, גירוד קערה מדי פעם.
מוסיפים שמנת חמוצה, מיץ לימון ווניל; תהליך עד חלקה.
הוסף ביצים 1 בכל פעם, עיבוד רק כדי להתמזג בין תוספות. לחלק מילוי בין ramekins.
הוסף מספיק מים חמים כדי מחבתות לבוא חצי עד הצדדים של ramekins.
אופים עוגות גבינה עד הסט, כ 35 דקות.
הסר מחבתות קלייה וצינה עד המשרד, על 1 שעה. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
הפעל סכין דק סביב הצדדים של ramekins. הפוך על צלחות, גורף כל תוספת שנותרה מן ramekins מעל עוגות גבינה.