עוגת גבינה דלעת וקנוליס שוקולד
עוגת גבינה דלעת וקנוליס שוקולד דורשת בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 679 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, שבבי שוקולד חצי מתוק, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 40%. נסו קנוליס דלעת, עוגת דלעת רזה קנוליס, ו קנוליס שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השוקולד צ ' יפס בקערת מתכת גדולה מעל סיר מים רותחים (דוד כפול). אפשר שוקולד להמיס, עם ערבוב מינימלי, 5 עד 7 דקות. לוקחים כל קליפת קנולי וטובלים כל קצה הקליפה בשוקולד. הניחו לעודפי השוקולד לטפטף והניחו את הקליפות על מגש גיליון מרופד בנייר אפייה או רשת כדי שלא יידבקו.
מקציפים את החמאה בקערה של מערבל חשמלי המצויד בתוסף מטרפה עד שצבעו בהיר וצהוב בהיר.
מוסיפים את גבינת השמנת ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את מחית הדלעת, סוכר הקונדיטורים, התבלינים ומיץ הלימון.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים את המילוי בשקית צנרת המצוידת בקצה בגודל בינוני. מצננים כדי לאפשר למילוי עוגת הגבינה להתייצב, 15 עד 20 דקות. כשהתערובת יציבה, צינור את המילוי לקליפות הקנולי הטבולות בשוקולד.