עוגת גבינה דלעת-מערבולת
עוגת גבינה דלעת-מערבולת אורכת כשעה ו-5 דקות מתחילתה ועד סופה. מנה אחת מכילה 360 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . , אתה מקבל קינוח שמגיש 16. הוא מובא לך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו חמאה, אגוז מוסקט טחון, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 30% . נסו עוגת גבינה מערבולת אוכמניות , עוגת גבינה מערבולת תות ולחם בננה עם מערבולת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס.
מיקס פירורי צ'ינג'ר, אגוזים וחמאה; לחץ על התחתית של תבנית בגודל 13x9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת, 3/4 כוס סוכר ווניל במיקסר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, ומקציפים אחרי כל אחת רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מוציאים 1-1/2 כוסות הבלילה. מערבבים את יתרת הסוכר, הדלעת והתבלינים לתוך שאר הבלילה.
כפית מחצית בלילת הדלעת לתוך הקרום; למעלה עם כפיות ממחצית הבלילה הרגילה. חזור על שכבות; מערבבים בעדינות עם סכין.
אופים 45 דקות. או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים לחלוטין. מקררים 4 שעות.