עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן
והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם $1.86 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שעועית וניל, פירורי קרקר גרהם, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן ברי, עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם ציפוי דובדבן, ו עוגת גבינה בטעם וניל עם ציפוי גויאבה וסלט מנגו-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
To prepare crust, combine first 3 ingredients, tossing with a fork.
Add 2 teaspoons water; toss with a fork until moist and crumbly. Gently press mixture into bottom and 1 1/2 inches up sides of a 9-inch springform pan coated with cooking spray.
Bake at 400 for 5 minutes; cool on a wire rack.
Reduce oven temperature to 32
To prepare filling, beat cheeses with a mixer at high speed until smooth.
Combine 1 cup sugar, flour, and salt, stirring with a whisk.
Add to cheese mixture; beat well.
Add sour cream; beat well.
Add eggs, 1 at a time, beating well after each addition. Stir in vanilla extract. Scrape seeds from vanilla bean; stir seeds into cheese mixture, reserving bean halves.
Pour cheese mixture into prepared pan; bake at 325 for 1 hour and 15 minutes or until cheesecake center barely moves when pan is touched.
Remove cheesecake from oven; run a knife around outside edge. Cool to room temperature. Cover and chill at least 8 hours.
To prepare topping, combine port, 1/2 cup sugar, cherries, and reserved vanilla bean halves in a large saucepan; bring to a boil. Cook 5 minutes or until cherries are thawed and mixture is syrupy.
Remove vanilla bean halves; discard.
Combine juice, cornstarch, and 4 teaspoons water, stirring with a whisk until well blended. Stir cornstarch mixture into cherry mixture; bring to a boil. Reduce heat; simmer 3 minutes or until mixture is slightly thickened and shiny.
Remove from heat; cool to room temperature. Cover and chill.