עוגת גבינה זנגביל-אפרסק
מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש לו 35 מעריצים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גבינת שמנת, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-50 דקות. נסו סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג, עוגת גבינה עם שוקולד לבן וג'ינג'ר, זנגביל שביר וריבס, ו עוגת גבינה ג'ינג'ר & חג המולד עם רוטב ג' ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 149°. לעטוף רדיד סביב מחוץ לתחתית בצד של מחבת 9 אינץ ' springform לתפוס טיפות. בקערה בינונית, מערבבים יחד מרכיבים קרום. לחץ על החלק התחתון ו 1 אינץ ' למעלה בצד של פאן.
בקערה גדולה, לנצח את כל החומרים מילוי למעט ביצים ואפרסקים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. במהירות נמוכה, להכות בביצים עד מעורבב. מערבבים בעדינות באפרסקים.
אופים 1 שעה 25 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד קצה עוגת גבינה מוגדר אבל המרכז עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'. תשאיר את עוגת הגבינה בתנור עוד 30 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור; מקום על מתלה קירור. בלי לשחרר צד של מחבת, להפעיל סכין סביב קצה מחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מכסים באופן רופף; מקררים לפחות 6 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים לציפוי. בזהירות מורחים על גבי עוגת גבינה. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת גבינה כדי לשחרר.
הסר בצד של מחבת; השאר עוגת גבינה על תחתית מחבת לשרת. חנות מכוסה במקרר.