קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה יוקרתית במיוחד

עוגת גבינה יוקרתית במיוחד
מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא מספק כ 16 מנות . אם יש לכם ריבועי קרקר גרהם, גבינת שמנת, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת גבינה לבנה ושחורה אולטרה שמנת, עוגת גבינה אולטרה שוקולד, ו מחית תפוחי אדמה אולטרה שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מכינים את הקרום מראש על ידי ערבוב כל החומרים יחד ולחיצה לתוך החלק התחתון מעט למעלה הצדדים של מחבת 9 אינץ ' עגול בחמאה. צ ' יל עד מוכן לשימוש.מקציפים גבינת שמנת בקערת ערבוב גדולה עד שהוא רך מאוד שמנת. נסה לא להלהיב אוויר נוסף לתוכו. אם אתה משתמש במערבל עומד, השתמש מצורף ההנעה ולהגדיר אותו במהירות נמוכה יותר. אם אתם משתמשים במערבל ידני, השתמשו במהירות נמוכה בתוספת כף ערבוב.מקציפים בתמציות וניל, כתום ולימון.מערבבים סוכר, קמח ומלח יחד בקערה נפרדת, ולאחר מכן לערבב אותם (שוב, באמצעות המהירות הנמוכה ביותר) לתוך גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ערבוב ביסודיות לאחר כל ביצה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
3
להוסיף שמנת ומערבבים או להכות על נמוך עד שהוא משולב.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
יוצקים את הבלילה למחבת.הגדר את המחבת במקום קריר ולתת לו לשבת במשך 5 עד 10 דקות. בועות אוויר יעלו למעלה במהלך תקופת העמידה אשר יסייעו עוגת גבינה לאפות צפוף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים את עוגת הגבינה ב 350 מעלות f במשך 15 דקות.לאחר 15 דקות, מבלי לפתוח את דלת התנור, להפחית את החום ל 200 מעלות ולהגדיר את הטיימר לשעה אחת. לאחר עוגת גבינה יש אפוי במשך שעה אחת ב 200, לכבות את התנור ולפתוח את הדלת מעט. העוגה תופיע מתפתלת ולא מבושלת במרכז, אבל הקצה צריך להיות מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
6
בואו להתקרר בתנור (דלת פתוחה) במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
העברה לדלפק ולשחרר קצוות בזהירות עם סכין-זה יעזור למנוע פיצוח במהלך הקירור.מגניב על מדף בטמפרטורת החדר במשך כשעה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
העברה למקרר לצינה הסופית. העוגה צריכה להיות מוכנה לשרת לאחר 3 שעות, אבל זה יותר טוב אחרי 12, אז אם אתה יכול לחכות, ואז להגיש אותו ביום 2.