עוגת גבינה יוקרתית במיוחד
מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא מספק כ 16 מנות . אם יש לכם ריבועי קרקר גרהם, גבינת שמנת, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. נסו עוגת גבינה לבנה ושחורה אולטרה שמנת, עוגת גבינה אולטרה שוקולד, ו מחית תפוחי אדמה אולטרה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מכינים את הקרום מראש על ידי ערבוב כל החומרים יחד ולחיצה לתוך החלק התחתון מעט למעלה הצדדים של מחבת 9 אינץ ' עגול בחמאה. צ ' יל עד מוכן לשימוש.מקציפים גבינת שמנת בקערת ערבוב גדולה עד שהוא רך מאוד שמנת. נסה לא להלהיב אוויר נוסף לתוכו. אם אתה משתמש במערבל עומד, השתמש מצורף ההנעה ולהגדיר אותו במהירות נמוכה יותר. אם אתם משתמשים במערבל ידני, השתמשו במהירות נמוכה בתוספת כף ערבוב.מקציפים בתמציות וניל, כתום ולימון.מערבבים סוכר, קמח ומלח יחד בקערה נפרדת, ולאחר מכן לערבב אותם (שוב, באמצעות המהירות הנמוכה ביותר) לתוך גבינת שמנת.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ערבוב ביסודיות לאחר כל ביצה.
להוסיף שמנת ומערבבים או להכות על נמוך עד שהוא משולב.
יוצקים את הבלילה למחבת.הגדר את המחבת במקום קריר ולתת לו לשבת במשך 5 עד 10 דקות. בועות אוויר יעלו למעלה במהלך תקופת העמידה אשר יסייעו עוגת גבינה לאפות צפוף.
אופים את עוגת הגבינה ב 350 מעלות f במשך 15 דקות.לאחר 15 דקות, מבלי לפתוח את דלת התנור, להפחית את החום ל 200 מעלות ולהגדיר את הטיימר לשעה אחת. לאחר עוגת גבינה יש אפוי במשך שעה אחת ב 200, לכבות את התנור ולפתוח את הדלת מעט. העוגה תופיע מתפתלת ולא מבושלת במרכז, אבל הקצה צריך להיות מוגדר.
בואו להתקרר בתנור (דלת פתוחה) במשך 15 דקות.
העברה לדלפק ולשחרר קצוות בזהירות עם סכין-זה יעזור למנוע פיצוח במהלך הקירור.מגניב על מדף בטמפרטורת החדר במשך כשעה.
העברה למקרר לצינה הסופית. העוגה צריכה להיות מוכנה לשרת לאחר 3 שעות, אבל זה יותר טוב אחרי 12, אז אם אתה יכול לחכות, ואז להגיש אותו ביום 2.