עוגת גבינה מוס שוקולד
עוגת גבינה מוס שוקולד דורשת בערך 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. זה מושלם עבור יום ולנטין. . אם יש לכם שוקולד עוגיות פירורים קרום, שמנת כבדה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: עוגת גבינה מוס שוקולד, עוגת גבינה שוקולד מוס פאי, ו מוס עוגת גבינה שוקולד גרמנית.
הוראות
בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר. בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין על מים קרים; תן להגדיר 5 דקות.
מניחים את הקערה על מים חמים במחבת ומערבבים עד מתמוסס ג ' לטין; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת יחד את גבינת שמנת וסוכר עד אור ורך. מקציפים ברום, חלמונים וג ' לטין מומס. מקציפים את השוקולד המומס. מקפלים פנימה קצפת.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר.
יוצקים מוס לתוך קרום העוגה. מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.