עוגת גבינה מערבולת אוכמניות
עוגת גבינה מערבולת אוכמניות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, חמאה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 19%, וזה לא כל כך עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת גבינה מערבולת אוכמניות, עוגת גבינה מערבולת אוכמניות, ו עוגת גבינה מערבולת אוכמניות.
הוראות
במעבד מזון מעבדים את האוכמניות, הסוכר, המים ועמילן התירס עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לסיר כבד; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 2 דקות או עד להסמכה. מניחים בצד 1/3 כוס למילוי. מקררים את הרוטב שנותר לציפוי.
שלב מרכיבי קרום. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וחלב לתערובת אחידה; מקציפים במיץ לימון.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
יוצקים מחצית מהמילוי על הקרום; מעליו מחצית מתערובת האוכמניות השמורה. חזור על שכבות.
חותכים דרך מילוי עם סכין כדי מערבולת.
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 325 כ 40-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מכניסים למקרר למשך הלילה.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ניתן לשלב עוגת גבינה עם קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג