לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, חלמונים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. האוכל הביא לך אותו. נסו עוגת גבינה מערבולת דלעת, עוגת גבינה מערבולת דלעת, ו עוגת גבינה מערבולת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל התחתון ואת הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את gingersnaps בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך עד בסדר גמור, על 20 שניות (אתה צריך בערך 2 כוסות). עצור את המנוע, להוסיף את החמאה המומסת, ואת הדופק עד בשילוב.לחלופין, מניחים את gingersnaps בשקית ניילון resealable, לחץ את האוויר, ואת החותם. באמצעות מערוך, לרסק את העוגיות לתוך פירורים אחידים בסדר, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית, להוסיף את החמאה המומסת, ומערבבים עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnap
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את תערובת הפירורים לתוך המחבת מוכן, באמצעות תחתית כוס מדידה, לחץ אותו באופן שווה לתוך התחתון ושלושה רבעים של הדרך במעלה הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים את הקרום עד שהוא ריחני מעט כהה בצבע, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים את המחבת על מתלה תיל ולתת מגניב לפחות 20 דקות.בינתיים, להפיץ את purée דלעת לתוך שכבה דקה, אפילו על צלחת גדולה. מכסים בשכבה מרובעת של מגבות נייר ולוחצים עד שהמגבות רוויות בלחות (אל תדאגו—הן לא נדבקות לפרה). לקלף בחזרה את מגבות נייר ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את הדלעת לקערה קטנה, מוסיפים את הקינמון, המלח, אגוז מוסקט וציפורן, ומערבבים לשלב; להפריש.כאשר הקרום מוכן, לטאטא יחד את הסוכר והקמח בקערה בינונית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את גבינת שמנת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט להכות על מהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך, יוצקים את תערובת קמח הסוכר, ומכים עד incorporated. עצור את המיקסר וגרד את הצדדים ואת תחתית הקערה ואת המשוט.עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הוניל ולאחר מכן לאט לשפוך את הקרם; לערבב עד רק בשילוב. שמירה על המיקסר נמוך, להוסיף את החלמונים אחד בכל פעם, ואז את כל הביצים אחד בכל פעם, המאפשר לכל אחד לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה ואת המשוט לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים 3 כוסות של הבלילה לתוך קערה בינונית או כוס מדידה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הוסף את תערובת דלעת מתובלת לבלילה הנותרת במערבל והכה במהירות נמוכה רק עד incorporated באופן שווה.באמצעות כפית גדולה, לגרוף חצי הבלילה הרגילה שמורות לתוך קרום מקורר בכמה מקומות. מנה של חצי מבלילת הדלעת בין הבלילה הרגילה. לגבש את הבלילה הרגילה הנותרת על בלילת הדלעת. סיים עם הבלילה דלעת הנותרת, dolloping אותו על הבלילה הרגילה. גרור סכין דרך הבלילה בשמיניות דמות כדי ליצור דפוס משובש, להיזהר לא להפריע את הקרום. בעדינות ראפ בתחתית המחבת springform על משטח שטוח כמה פעמים אפילו את החלק העליון של עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחד
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
אופים עד הקצוות של העוגה הם השחמה קלות והמרכז הוא בקושי להגדיר, על 55 עד 65 דקות (מרכז העוגה עדיין יופיע jiggly). כבה את התנור ותן לעוגה להתקרר בתנור במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסירי את עוגת הגבינה מהתנור והניחי אותה על מדף קירור. תריץ סכין דק וחד מסביב לקצה הפנימי של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מניחים תבנית אפייה על עוגת הגבינה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
תן לזה להתקרר, להסיר בזהירות את תבנית האפייה פעם או פעמיים כדי לנגב את כל עיבוי שנוצר בצד התחתון, עד מחבת springform הוא פושר למגע, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
הסר את תבנית האפייה ומקרר את העוגה עד מקורר, לפחות 4 שעות או עד 3 ימים. כדי לשרת, לפתוח ולהסיר את הטבעת החיצונית של המחבת.