עוגת גבינה מערבולת חמוציות
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 398 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -3 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, חמאה, רוטב חמוציות שלם ברי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גבינה מערבולת חמוציות, עוגת גבינה מערבולת חמוציות, ו עוגת גבינה מערבולת חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרקרים גרהם במעבד מזון ולעבד עד הקרקע דק.
הוסף 1 כף. סוכר וחמאה ותהליך עד פירורים הם לחים. הקש תערובת באופן שווה על פני הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ', אריזה בחוזקה.
אופים עד הקרום הוא פריך, 6 עד 8 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
הפוך מילוי: בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד רכות.
מוסיפים ביצה וחלמון ומכים עד incorporated. מערבבים שמנת חמוצה וניל. לגרד את הצדדים של קערה ומערבבים עד בשילוב.
לגרד חצי מילוי לתוך קרום מוכן. חצי מנה של מחית חמוציות על גבי מילוי. למעלה עם מילוי שנותר ולאחר מכן מחית. השתמש בסכין כדי לסובב מחית באמצעות מילוי, יצירת עיצוב משובש, דואג לא לגרור פירורים מן הקרום למילוי.
מניחים עוגה על תבנית אפייה מרופדת ואופים עד להגדיר סביב קצוות אבל עדיין מעט jiggly במרכז, כ -35 דקות.
העברה למתלה להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק לקרר לפחות 4 שעות עד 2 ימים.