עוגת גבינה משיש
עוגת גבינה משיש היא ללא גלוטן ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. אם יש לך סוכר, גבינת שמנת, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: עוגת גבינה משיש, עוגת גבינה משיש, ו עוגת גבינה משיש.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז או ריסוס בתחתית וצדדים של מחבת 13x9 אינץ'.
שמור 1 תערובת עוגה יבשה כוס למילוי. בקערה גדולה, לנצח את תערובת העוגה שנותרה, החמאה וביצה 1 עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה רק עד צורות הבצק. לחץ בתחתית מחבת.
בקערה גדולה, לנצח סוכר, גבינת שמנת ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. לנצח הנותרים 2 ביצים, שמנת חמוצה ו 1/4 כוס של קצפת במהירות נמוכה עד חלקה; מילואים 1 כוס גבינת שמנת תערובת.
יוצקים תערובת גבינת שמנת נותרת על הקרום.
באותה קערה, לנצח שמורות 1 תערובת עוגה כוס, שמורות 1 תערובת גבינת שמנת כוס הנותרים 1/2 כוס שמנת על מהירות נמוכה עד חלקה. טיפה תערובת גבינת שמנת שוקולד על ידי כפיות על תערובת גבינת שמנת במחבת.
חותכים תערובת שוקולד באמצעות תערובת רגילה עם סכין בעקומות בצורת S בתנועה אחת רציפה. סובב את המחבת רבע סיבוב וחזור על עיצוב משובש. הקש על תחתית המחבת בחדות על הדלפק לתערובות גבינת שמנת ברמה.
אופים 32 עד 40 דקות או עד סכין חדה מוכנס 1 אינץ ' מצד פאן יוצא נקי (מרכז לא יהיה להגדיר). מגניב 30 דקות על מדף קירור. להכניס למקרר 30 דקות. תריץ סכין בצדי המחבת כדי לשחרר את עוגת הגבינה. מקררים לפחות 4 שעות עד שמצוננים. חנות מכוסה במקרר.