עוגת גבינה ניו יורקית מקורית
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 908 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 76 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קצפת כבדה, ביצים, גבינת שמנת פילדלפיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת גבינה ניו יורקית מקורית, עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, ו עוגת הגבינה במפעל המקורי.
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. הפוך ואופה את קרום העוגה לפי ההוראות ולהשאיר אותו במחבת. תשאיר את התנור דולק.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה אם המיקסר שלך יש אחד, לנצח 1 חבילה של גבינת שמנת, 1/3 כוס הסוכר, ואת עמילן התירס יחד נמוך עד שמנת, על 3 דקות, גירוד את הקערה כמה פעמים. תערובת בגבינת השמנת הנותרת, חבילה אחת בכל פעם, מכות היטב וגירוד את הקערה אחרי כל אחד.
הגדל את מהירות המיקסר למדיום והכה בסוכר הנותר, ולאחר מכן את הוניל. ערבב את הביצים, אחד בכל פעם, מכה היטב אחרי כל אחד. הכה בקרם רק עד מעורבב לחלוטין. המילוי ייראה קל, קרמי, אוורירי, וכמעט כמו עננים זוהרים. תיזהר לא לערבב יותר מדי! בעדינות כפית את הבלילה על הקרום.
מניחים את מחבת העוגה במחבת רדודה גדולה המכילה מים חמים שמגיע באמצע (כ 1 אינץ') בצד של springform.
אופים עד הקצה הוא חום זהוב בהיר, החלק העליון הוא זהב בהיר, והמרכז בקושי מתנועע, על 1 1/4 שעות. אם העוגה עדיין מרגישה רכה סביב הקצה, לתת לו לאפות במשך 10 דקות יותר (זמן הבישול יהיה בערך אותו הדבר עבור שתי עוגות גבינה 8 ו 9 אינץ').
הסר את עוגת הגבינה מהאמבט מים, להעביר מתלה חוט, ולתת מגניב במשך 2 שעות (פשוט ללכת—לא להזיז אותו). לאחר מכן, להשאיר את העוגה במחבת, לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף, ומקרר עד קר לחלוטין לפני ההגשה, רצוי לילה או לפחות 6 שעות.
לשחרר ולהסיר את הצד של springform, משאיר את העוגה על החלק התחתון של המחבת.
מניחים על צלחת עוגה. מקררים עד שמוכנים להגיש. פרוסה עם סכין חד בקצה ישר, לא אחד משונן, לשטוף את הסכין עם מים חמים בין פרוסות. מקררים כל שאריות עוגה, מכוסה היטב, וליהנות בתוך 2 ימים, או לעטוף להקפיא עד 1 חודש.
תמיד אופים את עוגת הגבינה באמבט מים כפי שהם עושים אצל ג ' וניור. זה שומר על החום בתנור לח ומסייע לעוגה לאפות לאט, בעדינות ובאופן שווה. זה גם עוזר להבטיח כי העוגה שלך תהיה חלקה העליון, ללא סדקים גדולים.
Reprinted with permission from Junior ' s Home Cooking: Over 100 Recipes for Classic Comfort Food by Alan Rosen & Beth Allen. © 2013 text by Alan Rosen and Beth Allen; photographs © 2013 by Mark Ferri. Published by the Taunton Press.