עוגת גבינה עם בריזה אירית
מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שקדים, ביצים, לקישוט: קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Breeze Island, Island Breeze פופקורן, ו Island Mango Mezcal Breeze (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם, שקדים קצוצים, חמאה מומסת, וסוכר. לחץ על תערובת פירור לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform משומן קלות 9 אינץ'.
אופים את הקרום ב 350 במשך 10 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מקציפים גבינת שמנת רכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר, 3 כפות קמח, ו 1 כף תמצית וניל.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים שמנת חמוצה, ומכים רק עד מעורבב.
יוצקים תערובת לתוך קרום מוכן.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד המרכז הוא כמעט להגדיר.
הסר עוגת גבינה מהתנור; מגניב על מתלה תיל. כיסוי וצינה 8 שעות. בעדינות להפעיל סכין סביב קצה עוגת גבינה, ולשחרר צדדים של מחבת; פרי מצונן כפית ציפוי מעל.