עוגת גבינה עם דובדבנים
עוגת גבינה עם דובדבנים דורשת בערך 3 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 496 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 114 אוהדים. אם יש לכם ממרח דובדבנים, מיץ לימון, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 18%. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם דובדבנים, צ'רי צ' יזקייק דיפ, ו עוגת גבינה עם דובדבנים.
הוראות
בליץ את הביסקוויטים במעבד מזון עד שמתחיל להפוך לפירורים, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר והחמאה וגאון שוב כדי להפוך את התערובת clump. אם משתמשים פירורי קרקר גרהם, אתה יכול להשתמש קערה וכפית עץ לערבב את החמאה, עם הסוכר הוסיף.
לחץ על תערובת זו לתוך בדיל springform 8 אינץ'; לחץ קצת את הצדדים כדי ליצור רכס קל.
מקציפים יחד את גבינת שמנת, סוכר, וניל ומיץ לימון בקערה עד חלקה.
מקציפים קלות את הקרם, ולאחר מכן מקפלים אותו לתערובת גבינת שמנת.
כפית עוגת גבינה מילוי על גבי בסיס ביסקוויט וחלק עם מרית, לשים אותו במקרר במשך 3 שעות או לילה.
כאשר אתה מוכן לשרת את עוגת הגבינה, un-עובש ולהפיץ את הדובדבן השחור להפיץ מעל.