קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם דלעת

עוגת גבינה עם דלעת
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו מחית דלעת, קרקרים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקמו את מדפי התנור במרכז והשלישי התחתון של התנור. ממלאים מחבת צלייה כחצי מלאה במים ומניחים על המדף התחתון. זה ייצור סביבה לחה עבור עוגת הגבינה ולעזור למנוע פיצוח. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. מעיל מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את קרקרים גרהם 1 כף סוכר מגורען בקערה של מעבד מזון לטחון עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את החמאה ו 2 כפות מים ודופק עד לחלח. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים עד סט וחום זהוב, 10 עד 12 דקות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מערבבים את גבינת השמנת, סוכר חום, את שארית 1/3 כוס סוכר מגורען ומלח בקערה גדולה. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה ורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את היוגורט, הביצים והחלבונים, מפחיתים את מהירות המיקסר לנמוך וממשיכים להכות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיף את הדלעת, קמח, תבלין פשטידת דלעת ווניל. להפחית את מהירות המיקסר נמוך לנצח עד רק בשילוב. מערבבים עם מרית כמה פעמים כדי לוודא שכל החומרים משולבים ולשחרר כל בועות אוויר בבלילה שעלולה לגרום לעוגת הגבינה להיסדק.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים את הבלילה על הקרום ראפ המחבת על השיש כמה פעמים כדי להביא כל בועות אוויר לכודים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את עוגת הגבינה על המדף המרכזי בתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אופים עד רק להגדיר והמרכז מתפתל מעט, 50 עד 60 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
תן לשבת בתנור במשך 15 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר. תריץ סכין חדה דק בין עוגת הגבינה למחבת כדי לשחרר את הצדדים. מגניב לחלוטין, ולאחר מכן להירגע עד קר, לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
לפני ההגשה, להסיר את עוגת הגבינה מהמקרר ולשחרר את הצדדים של המחבת. אפשר לעוגת הגבינה להגיע לטמפרטורת החדר, 30 עד 60 דקות. אם החלק העליון של העוגה נראה רטוב, כתם עם מגבת נייר לייבוש. אבק עם הסוכר של הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
למנה: קלוריות: 225; סה "כ שומן 9 גרם; שומן רווי: 1 גרם; חלבון: 6 גרם; פחמימות סה" כ: 30 גרם; סוכר: 21 גרם סיבים: 2 גרם; כולסטרול: 34 מיליגרם; נתרן: 154 מיליגרם
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה