עוגת גבינה עם דלעת
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו מחית דלעת, קרקרים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מקמו את מדפי התנור במרכז והשלישי התחתון של התנור. ממלאים מחבת צלייה כחצי מלאה במים ומניחים על המדף התחתון. זה ייצור סביבה לחה עבור עוגת הגבינה ולעזור למנוע פיצוח. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. מעיל מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
שים את קרקרים גרהם 1 כף סוכר מגורען בקערה של מעבד מזון לטחון עד בסדר.
מוסיפים את החמאה ו 2 כפות מים ודופק עד לחלח. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
אופים עד סט וחום זהוב, 10 עד 12 דקות. מגניב לגמרי.
מערבבים את גבינת השמנת, סוכר חום, את שארית 1/3 כוס סוכר מגורען ומלח בקערה גדולה. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה ורך.
מוסיפים את היוגורט, הביצים והחלבונים, מפחיתים את מהירות המיקסר לנמוך וממשיכים להכות עד מעורבב.
מוסיף את הדלעת, קמח, תבלין פשטידת דלעת ווניל. להפחית את מהירות המיקסר נמוך לנצח עד רק בשילוב. מערבבים עם מרית כמה פעמים כדי לוודא שכל החומרים משולבים ולשחרר כל בועות אוויר בבלילה שעלולה לגרום לעוגת הגבינה להיסדק.
יוצקים את הבלילה על הקרום ראפ המחבת על השיש כמה פעמים כדי להביא כל בועות אוויר לכודים על פני השטח.
מניחים את עוגת הגבינה על המדף המרכזי בתנור.
אופים עד רק להגדיר והמרכז מתפתל מעט, 50 עד 60 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת.
תן לשבת בתנור במשך 15 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר. תריץ סכין חדה דק בין עוגת הגבינה למחבת כדי לשחרר את הצדדים. מגניב לחלוטין, ולאחר מכן להירגע עד קר, לפחות 4 שעות או לילה.
לפני ההגשה, להסיר את עוגת הגבינה מהמקרר ולשחרר את הצדדים של המחבת. אפשר לעוגת הגבינה להגיע לטמפרטורת החדר, 30 עד 60 דקות. אם החלק העליון של העוגה נראה רטוב, כתם עם מגבת נייר לייבוש. אבק עם הסוכר של הממתקים.
למנה: קלוריות: 225; סה "כ שומן 9 גרם; שומן רווי: 1 גרם; חלבון: 6 גרם; פחמימות סה" כ: 30 גרם; סוכר: 21 גרם סיבים: 2 גרם; כולסטרול: 34 מיליגרם; נתרן: 154 מיליגרם