אם יש לך וניל, שמנת כבדה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוגת גבינה בורבון דלעת, עוגת גבינה עם דלעת בורבון, ו עוגת גבינה בורבון דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את התחתית של מחבת 9 אינץ ' springform (כדי ליצור תחתית שטוחה, אשר יקל על הסרת עוגה מחבת), ולאחר מכן לנעול בצד ומחבת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
מערבבים יחד פירורים, פקאנים, סוכרים, וחמאה בקערה עד בשילוב היטב. לחץ על פירור תערובת שווה על החלק התחתון ו 1/2 אינץ ' בצד של מחבת, ואז קרום צינה, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד דלעת, ביצים, סוכר חום, שמנת, וניל וליקר (אם שימוש) בקערה עד בשילוב.