קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם חמאה-מייפל טורט

עוגת גבינה עם חמאה-מייפל טורט
עוגת גבינה בטעם חמאה-מייפל טורטה דורשת בערך 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 704 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב מרוכז, חלב מרוכז, ציפוי וניל עשיר בטי & שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו עוגת גבינה עם חמאה-מייפל טורט, טורט ריבת חלב, ו עוגת פודינג חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. גריז 9 אינץ ' מחבת springform, בשורה התחתונה עם מעגל של נייר קלף בישול.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף 1 יכול חלב מרוכז, ולהכות שוב עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
4
מוסיפים שבבי חמאה מומסים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלבשבבי ריבת חלב
5
מוסיפים 4 ביצים ווניל; יוצקים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים 60 עד 70 דקות או עד נפוח סביב קצה ומרכז עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. עוגת הגבינה תנפח את הקצוות ולאחר מכן לשקוע כאשר נלקח מהתנור. אפשר לעוגת גבינה להתקרר 1 שעה בטמפרטורת החדר, ואז לקרר 4 עד 6 שעות או עד הצטננות. רמה העליון של עוגת גבינה עם סכין משונן גדול.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 177° (325f עבור מחבתות כהה או לא מקל). בנדיבות לרסס ישבנים וצדדים של שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגת מייפל עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
יוצקים לתוך מחבתות.
9
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות, ואז להפעיל על מדפי קירור להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בקערה גדולה, למקם את התוכן של שני מיכלי ציפוי. הכה ב 2 כפיות טעם מייפל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפלטעם מייפל
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
הסר 1/3 כוס של הזיגוג, ומניח בתיק לקשט מצויד קצה כוכב גדול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש הגשה או דוכן עוגה; כפור העליון עם שכבה דקה של ציפוי. למעלה עם שכבת עוגת גבינה, וכפור העליון עם שכבה דקה של ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה הסופית, ואת כל הצד קפוא העליון עם הנותרים זיגוג. צינור קרח כוכבים סביב קצה העליון של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
13
בסיר 1-ליטר, חמאה חום-מייפל
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
טפטוף מרכיבים על חום בינוני-גבוה עד נמס תערובת ניתן לערבב חלקה עם whisk.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
בואו מגניב עד בקושי חם אבל עדיין pourable.
16
טפטוף תערובת על עוגה.
17
מניחים שבב חמאה 1 במהופך לתוך כל כוכב פיפד לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאהממתק חמאה
18
מכסים ומקררים שאריות.