עוגת גבינה עם חמאת בוטנים וריבה
עוגת גבינה עם חמאת בוטנים וריבה דורשת 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לכם חמאה, כל ריבת פירות טעם, חמאת בוטנים פריכה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם חמאת בוטנים וריבה, עוגת גבינה עם חמאת בוטנים וג'לי (סוכרתית), ו כריכי עוגת גבינה עם חמאת בוטנים וריבה.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). בקערה בינונית, לשלב פירורי קרקר גרהם, 3 כפות סוכר וחמאה מומסת.
מערבבים היטב ולחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר, חמאת בוטנים וקמח יחד עד חלקה.
מערבבים ביצים אחד בכל פעם. להתמזג בחלב.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 250 מעלות F (120 מעלות C) ולהמשיך לאפות במשך 40 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר לפחות 4 שעות לפני הסרת מחבת. מערבבים ג ' לי עד חלקה לטפטף על עוגה בעיצוב סריג.