עוגת גבינה עם חמוציות ותפוזים
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-30 דקות. אם יש לך אבקת סוכר, פירורי עוגיות שוקולד, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם חמוציות כתומות, עוגת גבינה כתומה חמוצית, ו עוגת גבינה כתומה חמוצית.
הוראות
מחממים תנור ל 149°. לעטוף מחוץ 9-או 10 אינץ מחבת springform עם לסכל. בקערה קטנה, מערבבים יחד פירורי עוגיות, אבקת סוכר וחמאה. לחץ בתחתית מחבת.
מקציפים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, ביצים, 1 כוס סוכר מגורען, קליפת התפוז וליקר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה.
אופים 1 שעה 20 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד שהמרכז מוגדר. מגניב 15 דקות; בזהירות להפעיל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב 1 שעה. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 4 שעות.
בינתיים, לשטוף חמוציות; להסיר פירות יער פגום. בסיר 2 ליטר, לערבב 1/2 כוס סוכר מגורען קורנפלור. מערבבים במים.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. מערבבים באוכמניות; לחזור לרתיחה. מבשלים חשפו 5 עד 8 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד cranberries פופ. מערבבים במרמלדה. כיסוי; להכניס למקרר עד שישב בכלא.
רגע לפני ההגשה, להסיר בצד של פאן מעוגת גבינה. רוטב אוכמניות ותפוזים על עוגת גבינה.