עוגת גבינה עם טופי קראמל
עוגת גבינה עם טופי קראמל דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם מים, תמצית vanillan, עוגיות gingersnap טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו עוגת גבינה עם טופי קראמל, עוגת גבינה עם טופי-קראנץ, ו עוגת גבינה עם טופי-קראנץ ' דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. ריסוס התחתון של 9 אינץ 'מחבת springform עם 2 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. מערבבים עוגיות טחון, חמאה וסוכר בקערה בינונית עד לגושים לחים טופס. לחץ על תערובת עוגיות בחוזקה על החלק התחתון של מחבת מוכן. לעטוף מחוץ למחבת עם 3 שכבות של רדיד חובה כבדה.
אופים קרום עד המשרד ומתחיל להחשיך, על 14 דקות. קרום מגניב. לשמור על טמפרטורת התנור.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עד חלקה. הכה בחמאה, אז ביצים, 1 בכל פעם, עד פשוט מעורבב. מקציפים בוניל.
יוצקים את הבלילה מעל הקרום במחבת.
מניחים מחבת springform במחבת צלייה גדולה.
הוסף מספיק מים חמים לבוא חצי עד הצדדים של מחבת springform.
אופים עוגה חשופה עד מילוי הוא נפוח סביב הקצוות ונע מעט במרכז כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה 10 דקות.
הסר מחבת מהמים; הסר רדיד.
מניחים עוגת גבינה חמה חשופה במקרר לילה.
מערבבים סוכר, מים ומיץ לימון בסיר גדול על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח מבלי לערבב עד התערובת הופכת ענבר עמוק, לפעמים מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב, על 9 דקות.
הוסף קרם (תערובת יהיה בועה). להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד מופחת 1 1/4 כוסות, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות. צמרמורת עד מעובה אבל עדיין pourable, כ -15 דקות.
כפית קרמל מעל העוגה רק כדי קצוות (לא מאפשרים קרמל לטפטף למטה הצדדים).
מקשטים קצוות עליונים עם טופי אנגלי קצוץ. צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 6 שעות.
הפעל סכין סביב הצדדים מחבת כדי לשחרר את העוגה; לשחרר את הצדדים מחבת.