קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם כמהין שוקולד

עוגת גבינה עם כמהין שוקולד
מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת אספרסו מיידית, פטל וענפי מנטה, 3 פחות גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם כמהין שוקולד, עוגת גבינה עם כמהין שוקולד, ו עוגת גבינה עם כמהין שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקמו את המדפים בשליש התחתון והעליון של התנור. שים מחבת קלייה קטנה על המדף התחתון ולמלא כ 1/3 מלא מים. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. מעיל קל מחבת springform 9 אינץ ' עם תרסיס בישול לעטוף את החלק התחתון החיצוני של המחבת עם רדיד אלומיניום כדי למנוע דליפות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
1
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, סוכר, מים, וחמאה מומסת בקערה בינונית עד לחלח. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן. להקפיא עד המשרד, על 15 דקות, תוך הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
1
שים את השוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על כוח בינוני עד רך נמס, על 1 דקה, בהתאם לכוח של התנור שלך. מערבבים עד חלקה. מחית את גבינת הקוטג ' בקערה של מעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים את גבינת השמנת, הסוכר, הקקאו והקמח וממשיכים לחית, מגרדים את צידי הקערה, עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיף את הביצה, חלבונים, אספרסו, ווניל ופירה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
אספרסואספרסו
ונילוניל
ביצהביצה
4
מוסיפים את השוקולד המומס ואת הדופק עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
5
יוצקים מעל קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
שים את המחבת על המדף העליון בתנור ואופים עד רק להגדיר והמרכז מתנועע מעט, על 50 עד 55 דקות. כבה את התנור ותן לעמוד בתנור במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
הסר את עוגת הגבינה כדי מתלה קירור ולהפעיל סכין סביב קצה המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
מחבתמחבת
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מקורר, על 2 שעות, ולאחר מכן להכניס למקרר עד מקורר היטב, 8 שעות או לילה.
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כשעה לפני ההגשה. למנה קלה יותר, לחתוך עם סכין חם נקי, ניגב נקי אחרי כל פרוסה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
10
מגישים כל פרוסה עם כמה פטל טרי ו sprig של מנטה.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
מנטהמנטה