עוגת גבינה עם כמהין שוקולד
מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת אספרסו מיידית, פטל וענפי מנטה, 3 פחות גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם כמהין שוקולד, עוגת גבינה עם כמהין שוקולד, ו עוגת גבינה עם כמהין שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מקמו את המדפים בשליש התחתון והעליון של התנור. שים מחבת קלייה קטנה על המדף התחתון ולמלא כ 1/3 מלא מים. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. מעיל קל מחבת springform 9 אינץ ' עם תרסיס בישול לעטוף את החלק התחתון החיצוני של המחבת עם רדיד אלומיניום כדי למנוע דליפות.
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, סוכר, מים, וחמאה מומסת בקערה בינונית עד לחלח. לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן. להקפיא עד המשרד, על 15 דקות, תוך הכנת המילוי.
שים את השוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על כוח בינוני עד רך נמס, על 1 דקה, בהתאם לכוח של התנור שלך. מערבבים עד חלקה. מחית את גבינת הקוטג ' בקערה של מעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים את גבינת השמנת, הסוכר, הקקאו והקמח וממשיכים לחית, מגרדים את צידי הקערה, עד לקבלת חלקה.
מוסיף את הביצה, חלבונים, אספרסו, ווניל ופירה עד incorporated.
מוסיפים את השוקולד המומס ואת הדופק עד רק בשילוב.
שים את המחבת על המדף העליון בתנור ואופים עד רק להגדיר והמרכז מתנועע מעט, על 50 עד 55 דקות. כבה את התנור ותן לעמוד בתנור במשך 1 שעה.
הסר את עוגת הגבינה כדי מתלה קירור ולהפעיל סכין סביב קצה המחבת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מקורר, על 2 שעות, ולאחר מכן להכניס למקרר עד מקורר היטב, 8 שעות או לילה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כשעה לפני ההגשה. למנה קלה יותר, לחתוך עם סכין חם נקי, ניגב נקי אחרי כל פרוסה.
מגישים כל פרוסה עם כמה פטל טרי ו sprig של מנטה.