עוף ברוקולי אלפרדו
עוף ברוקולי אלפרדו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חצאי חזה עוף, אבקת שום, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. נסו עוף וברוקולי אלפרדו, עוף ברוקולי אלפרדו, ו אחד פאן עוף ברוקולי אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים עוף; מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מערבבים ברוטב ואבקת שום; מבשלים 5 דקות.
בינתיים, מוסיפים פטוצ ' יני וברוקולי לסיר גדול של מים רותחים. לבשל 3 דקות; ניקוז. לזרוק עם רוטב רק לפני ההגשה. מתבלים בפלפל שחור טחון, אם תרצה.