עוגת גבינה עם לימון כפול
והוא יספק כ 1 מנות. אם $ 11.77 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת גבינה לימון כפול יכול להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 5058 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 304 גר' של שומן. אם יש לך סוכר, קורנפלור, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. נסו עוגת גבינה עם לימון כפולה, עוגת גבינה עם לימון כפולה, ו עוגת גבינה עם שוקולד כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163° אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ 'כסף (או ל300 אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ' כהה nonstick).
מערבבים פירורים, 3 כף. סוכר וחמאה; לחץ בחוזקה על תחתית המחבת.
תפריד את אחת הביצים. מכסים ומקררים חלמון ביצה לשימוש מאוחר יותר. תניח את הביצה בצד. מקציפים גבינת שמנת, 1 כוס סוכר, הקמח, גרידת לימון, 2 כפות. מיץ לימון והוניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצה לבן הנותרים 3 ביצים שלמות, אחד בכל פעם, ערבוב במהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
אופים 50 עד 55 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת שפת המחבת. מקררים 4 שעות או לילה.
מערבבים 3/4 כוס סוכר קורנפלור בסיר בינוני; מערבבים בהדרגה במים 1/2 כוס ומיץ 1/4 כוס עד מעורבב היטב. מביאים רק לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן; לבשל ומערבבים עד ברור מעובה. מקציפים חלמון ביצה שמור בקלילות עם מזלג. מערבבים ב 2 כפות. של תערובת קורנפלור חם. לחזור הנותרים תערובת קורנפלור בסיר; לערבב עד מעורבב היטב. לבשל 1 דקות. או עד מעובה, ערבוב כל הזמן. מגניב במקצת. זיגוג כפית על עוגת גבינה. להכניס למקרר עד סט.