עוגת גבינה עם פאדג'דובדבן, קינוח.
עוגת גבינה עם פאדג'דובדבן דורשת בערך 3 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, קצפת, מילוי עוגת דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת גבינה דובדבן קינוח, Choc-cherry פאדג'טורט עם סורבה דובדבן, ו קינוח גלידת פאדג'חמה.
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. מערבבים יחד 3/4 כוס של הבראוני (יבש), קמח וחמאה. לחץ בתחתית מחבת springform ungreased, 9x3 אינץ', או מחבת מרובע, 9x9x2 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות, גירוד קערה לעתים קרובות, עד חלקה.
מוסיפים את הבראוני הנותרים ואת הקצפת. לנצח על מהירות בינונית, גירוד קערה לעתים קרובות, עד חלקה.
אופים 45 עד 50 דקות עבור מחבת springform, 35 עד 40 דקות עבור מחבת מרובע 9 אינץ', או עד שנקבע; מגניב 20 דקות. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת גבינה כדי לשחרר לפני ואחרי קירור.
פשטידה מורחת על עוגת גבינה. מכסים ומקררים עד מקורר, על 2 שעות. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה שנותרה.