עוגת גבינה עם פטל מסוכר ג'ינג'ר ליים
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 385 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי עוגיות עוגיות עוגיות חמאה קצרות עשוי 6 אונקיות עוגיות חמאה, סוכר, עלי נענע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה עם פטל מסוכר ג'ינג'ר ליים, מרק דובדבנים Rainier עם זנגביל, וניל, ליים ופטל, ו סוכריות ג'ינג'ר ליים גזרים (מתכונים דומים).
הוראות
קל מעיל 8x8x2 " תבנית אפייה עם ריסוס nonstick; קו עם עטיפת פלסטיק, עוזב בליטה נדיבה.
מערבבים פירורים, חמאה ומלח בקערה בינונית עד שהיא דומה לחול לח. לחץ באופן שווה על החלק התחתון של מחבת. כיסוי; צמרמורת.
מניחים 2 כפות. מים קרים בסיר קטן; מפזרים ג ' לטין מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין הוא רך, 5-10 דקות.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות סוכר, חמאה, ומלח בקערה בינונית עד אור ורך, על 5 דקות. עם מנוע פועל, להוסיף גבינת שמנת 1 חתיכה בכל פעם, מדי פעם גירוד למטה הצדדים של קערה. הכה בcrème fraîche, מיץ תפוזים, ומיץ ליים.
ג 'לטין חום בעדינות על החום הנמוך ביותר, ערבוב כל הזמן, רק עד ג' לטין מתמוסס. לגרד ג ' לטין לתוך תערובת גבינת שמנת; הכה להתמזג. מקפלים קצפת רק כדי לשלב.
יוצקים תערובת על קרום; חלק העליון. צמרמורת עד סט, about3 שעות. לעשות קדימה: עוגת גבינה ניתן לעשות 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר, או להקפיא אטום עד 2 שבועות.
מבשלים הראשון 3 מרכיבים, 1 כף מנטה, מיץ ליים, ו 1 כף מים בסיר קטן על אש נמוכה עד פטל הם רכים ומיצים משוחררים, 2-3 דקות.
מעבירים לקערה קטנה. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך שעה וחצי עד היום.
באמצעות פלסטיק לעטוף overhang, להרים עוגת גבינה מחבת ומניחים על משטח שטוח.
חותכים לחתיכות; מניחים על צלחות. כפית פטל מסוכר מעל; טפטוף עם רוטב ומקשטים עם מנטה.