קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם פטל מסוכר ג'ינג'ר ליים

עוגת גבינה עם פטל מסוכר ג'ינג'ר ליים
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 385 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי עוגיות עוגיות עוגיות חמאה קצרות עשוי 6 אונקיות עוגיות חמאה, סוכר, עלי נענע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה עם פטל מסוכר ג'ינג'ר ליים, מרק דובדבנים Rainier עם זנגביל, וניל, ליים ופטל, ו סוכריות ג'ינג'ר ליים גזרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קל מעיל 8x8x2 " תבנית אפייה עם ריסוס nonstick; קו עם עטיפת פלסטיק, עוזב בליטה נדיבה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מערבבים פירורים, חמאה ומלח בקערה בינונית עד שהיא דומה לחול לח. לחץ באופן שווה על החלק התחתון של מחבת. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
1
מניחים 2 כפות. מים קרים בסיר קטן; מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בואו לעמוד עד ג ' לטין הוא רך, 5-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
3
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות סוכר, חמאה, ומלח בקערה בינונית עד אור ורך, על 5 דקות. עם מנוע פועל, להוסיף גבינת שמנת 1 חתיכה בכל פעם, מדי פעם גירוד למטה הצדדים של קערה. הכה בcrème fraîche, מיץ תפוזים, ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לייםמיץ ליים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
ג 'לטין חום בעדינות על החום הנמוך ביותר, ערבוב כל הזמן, רק עד ג' לטין מתמוסס. לגרד ג ' לטין לתוך תערובת גבינת שמנת; הכה להתמזג. מקפלים קצפת רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
גבינת שמנתגבינת שמנת
ג ' לטיןג ' לטין
5
יוצקים תערובת על קרום; חלק העליון. צמרמורת עד סט, about3 שעות. לעשות קדימה: עוגת גבינה ניתן לעשות 3 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר, או להקפיא אטום עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
1
מבשלים הראשון 3 מרכיבים, 1 כף מנטה, מיץ ליים, ו 1 כף מים בסיר קטן על אש נמוכה עד פטל הם רכים ומיצים משוחררים, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
מיץ לייםמיץ ליים
מיםמים
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מעבירים לקערה קטנה. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך שעה וחצי עד היום.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
באמצעות פלסטיק לעטוף overhang, להרים עוגת גבינה מחבת ומניחים על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
4
חותכים לחתיכות; מניחים על צלחות. כפית פטל מסוכר מעל; טפטוף עם רוטב ומקשטים עם מנטה.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
רוטברוטב
מנטהמנטה